O nama

Tho.M.Gas d.o.o. je osnovan 1992. sa temeljnim kapitalom iz Italije. Osnivač sa više od deseteljeća iskustva u Italiji u plinskoj branši, prenosi na hrvatsko tržište znanje za različite explotacije plina sa posebnim naglaskom prema auto plinu.

Nakon rata ujesen 1995. poduzeće Tho.M.Gas započinje suradnju sa Gradskom Plinarom Zagreb, te obavlja prvi put u Hrvatskoj plinofikaciju voznog parka Gradske plinare pogonom na prirodni plin.

Od 1993 godine Tho.M.Gas d.o.o. ekskluzivni je zastupnik talijanskog proizvođača autoplinskih sistema M.T.M. S.r.l. – BRC Gas Equipment Co u Hrvatskoj. Kao distributer opreme za pogon vozila plinom djelujemo više od 23 godina te smo prva tvrtka koja je obavljala uvoz i distribuciju autoplinskih uređaja u Hrvatskoj.

Suradnja sa BRC-om nam omogućuje da u Hrvatsku dovodimo inovativne i tehnički najnaprednije autoplinske sisteme. 1997. Tho.M.Gas d.o.o. prvi u Hrvatsku uvodi tada novorazvijenu autoplinsku tehnologiju direktnog ubrizgavanja u usisnu granu motora , poznatiju kao „Fly injection“, proizvođača BRC .

Godine 2006. poduzeće Tho.M.Gas ostvaruje suradnju sa generalnim zastupnicima Ford , Subaru za serijsku ugradnju u nova vozila u Hrvatskoj. Takvim postupkom nova vozila zadržavaju pravo na tvorničku garanciju.

Godine 2007. među prvima, započinjemo sa distribucijom sistema za konverziju na plin benzinskih motora sa tehnologijom ubrizgavanja benzina direktno u cilindar (Volkswagen FSI i Alfa JTS motori).

Tho.M.Gas d.o.o. je tijekom višegodišnjeg rada ostvario poslovnu suradnju sa nizom poslovnih partnera i formira jednu od najraširenijih mreža servisa/instalatera u Hrvatskoj.

Kvaliteta rada se održava a znanje novih tehnologija se nadograđuje periodičkim stručnim seminarima u Hrvatskoj ili inozemstvu.

Tho.M.Gas sam pruža edukaciju potrebnu za certifikaciju instalatera autoplinskih sistema te omogućava uvođenje i postepeno uhodavanje u posao.

Ulaganje u edukaciju i stručna tehnička podrška instalaterima temeljni su ključevi uspjeha BRC instalatera.

U autoplin branši glavni smo uvoznici i distributeri za slijedeće proizvođače: BRC – Meccanica Tecnica.

Servis

Kako bi plinski sustav mogao funkcionirati potrebno ga je održavati jer održavanjem osiguravamo sigurnost putnika i ispravnost vozila.

Rezervni dijelovi

Pružamo vam široki asortiman autoplinske opreme. Sva oprema na stranici je podjeljena u kategorije (tipove) prema svojstvima i svrsi upotrebe.

Ugradnja autoplina

Više od 25 godina iskustva u ugradnji i servisu autoplin uređaja na svim vrstama automobila na benzinski pogon jamče vrhunsku uslugu.

Košarica

close