0
Items : 0
Subtotal : 0,00 kn
View CartCheck Out
POSLOVNICA ZAGREB (SJEDIŠTE)
POSLOVNICA ZAGREB (SJEDIŠTE)
POSLOVNICA ZAGREB - RESNIK
SERVISNA RADIONICA
01/2985-488 Fax: 01/ 2985-490 pon - pet 08.30 - 16.30 Miroševečina 5 Zagreb 10 040
01/2985-296 Fax: 01/2985-297 pon - pet 08.30 - 16.30 Slavonska avenija bb. Zagreb 10 000
01/2949-298 pon - pet 08.30 - 16.30 Slavonska avenija bb. Zagreb 10 000
S Vama smo
27 godina
Na prvome mjestu
Kupac
Broj 1
Autoplin, Propan-Butan oprema
WEB SHOP
0
Items : 0
Subtotal : 0,00 kn
View CartCheck Out
AUTOPLIN

Ugradnja autoplina Novija tehnologija omogućuje ugradnju plina u sva vozila, kao i u generaciju motora s direktnim ubrizgavanjem benzina. Test sustava Sigurnost je uvijek na prvome mjestu

Autoplin

LPG je internacionalna skraćenica od liquefied petroleum gas koja u prijevodu znači Ukapljeni Naftni Plin (skraćenica UNP se koristi u Pravilniku) smjesa propana i butana, a u literaturi je moguće naići na nazive propan-butan; UNP; GPL; BTP (benzinski tekući plin); dok je ustaljeni naziv autoplin. Autoplin je alternativno gorivo koje je trenutno najekonomičnije, a ujedno i ekološki prihvatljivo.

Ugradnja autoplina

Više od 25 godina iskustva u ugradnji i servisu autoplin uređaja na svim vrstama automobila na benzinski pogon jamče vrhunsku uslugu.

Servis

Kako bi plinski sustav mogao funkcionirati potrebno ga je održavati jer održavanjem osiguravamo sigurnost putnika i ispravnost vozila.

Rezervni dijelovi

Pružamo vam široki asortiman autoplinske opreme. Sva oprema na stranici je podjeljena u kategorije (tipove) prema svojstvima i svrsi upotrebe.
  • EKONOMIČNOST
Malo o ekonomičnosti vožnje na plin Kod izrade proračuna vodite računa da je potrošnja autoplina otprilike 10 – 20 % veća od potrošnje benzina. Razlog tome jest u najviše slucajeva nekvalitetan ukapljeni naftni plin GPL-LPG. Ekonomičnost jest u tome što za sada bez obzira na vecu potrošnju vozimo se 50/% jeftinije nego na benzin.

  • UTJECAJ NA MOTOR
Autoplin zbog svojih karakteristika ima povoljan utjecaj na motor: tiši i mirniji rad motora vijek trajanja motora povećava se za oko 35% potpuno sagorijevanje smjese plin-zrak u cilindrima motora ne dovodi do gubitka goriva u ispušnim plinovima veća trajnost ulja u motoru (duže vremena zadržava vlastite karakteristike, jer se ne razgrađuje s benzinom) ne dopušta stvaranje korozije koja nastaje prisustvom aditiva koji se dodaju benzinu radi poboljšanja njegovih osobina udvostručuje se vijek katalizatora i lambda sonde čišci ispušni plinovi pod uvjetom da je plinska instalacija ugrađena u ovlaštenoj serv.radionici koja ima svu opremu da podesi rad motora pomoću kompjutora koji ima mogućnost usklađivanja plin benzin.

  • EKOLOGIJA – UTJECAJ NA PRIRODU
Po čemu je plin poželjniji za korištenje od najčešće korištenih derivata – benzina i nafte? Zbog svojih karakteristika autoplin je gorivo koje je “najmanje opasan za okološ” okoliša. Vozila s pogonom na autoplin u odnosu na dizelske motore ne ispuštaju dim, krute cestice i sumporne okside. U odnosu na benzinske motore ne ispuštaju olovo, proizvode manje ugljicnog dioksida i nerazgradivih ugljikovodika.

  • SIGURNOST VOŽNJE NA PLIN
Sa potpunom sigurnošcu možemo reci da vozilo sa kvalitetno ugradenom plinskom instalacijom je sigurnije nego što mnogi misle da je rezervar bomba u vozilu. Što je potpuno suprotno jer još nikad nije nigdje objavljeno da je vozilo na plin stradalo ili da je boca ispustila plin. Ukoliko je oprema nabavljena od provjerenog isporucitelja i montirana ispravno.

Plinski pogon moguće je ugraditi u sva vozila na benzinski pogon. Novija tehnologija omogućuje ugradnju plina u sva vozila, kao i u generaciju motora s direktnim ubrizgavanjem benzina.

Naši će zaposlenici riješiti svaki vaš problem i dati odgovore na sva vaša pitanja. Glavni je cilj tvrtke zadovoljstvo naših kupaca te stoga posvećujemo veliku pozornost kvaliteti usluge na svim razinama – od prodajnog menadžera, preko prodavača do majstora u servisnoj radionici.

Pogledajte kako to izgleda u našoj radionici i prodajnom prostoru!

UGRADNJA AUTOPLINA – Kontaktirajte nas!

WEB SHOP THOMGAS – klik do kupnje!

KONTAKT INFORMACIJE

POSLOVNICA ZAGREB (SJEDIŠTE / TRGOVINA)

Miroševečina 5, 10040 Zagreb
01/2985-488
info@thomgas.hr

POSLOVNICA ZAGREB – RESNIK

Slavonska avenija bb, 10000 Zagreb
01/2985-296
Servis i ugradnja plina ugradnja.plina@thomgas.hr