BRC autoplin

Od pionira do svjetskih lidera

BRC je osnovan 1977. godine u Cerascu (sjeverna Italija), gdje im je sjedište i danas. S više od 40 godina iskustva sada su prisutni u više od 70 zemalja i u vlasništvu su Westport Fuel Systems u Sjevernoj Americi.

Kvaliteta komponenti

BRC godišnje proizvodi više od 500.000 kompleta za pretvorbu, koji su svi dizajnirani, testirani i proizvedeni u vlastitom odjelu u svom namjenskom odjelu za istraživanje i razvoj kako bi osigurali da traju cijeli život vašeg vozila.

BRC je tijekom godina stekao nekoliko certifikata i odobrenja za kvalitetu svojih sustava, procesa i proizvoda, od svojih OEM korisnika automobila i od nekoliko nacionalnih i međunarodnih agencija, poput Ministarstva infrastrukture i prometa.

Dokazana snaga i preformanse

Uz namjenske trkaće operacije i automobile koji se redovito natječu na velikim natjecanjima diljem kontinenta, komponente BRC -a poznate su po visokim performansama i izlaznoj snazi ​​koje rezultiraju bez značajnog gubitka snage pri vožnji na UNP.

Izbor proizvođača

BRC je tijekom godina uspostavio saveze s preko 30 proizvođača vozila uključujući Alfa Romeo, Citroen, Fiat, ford, Hondu, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Mazdu, Nissan, Peugeot, Renault, Škodu, Subaru, VW i Volvo.

BRC -ovi namjenski pogoni za montažu mogu preraditi više od 20.000 vozila mjesečno, pružajući tvorničke instalacije u ime proizvođača.

Košarica

close