O BRC-u

BRC Gas Equipment je jedna od tvtki u grupaciji M.T.M. S.r.l. smještena u talijanskom mjestu Cherasco. Tvrtka BRC je jedan od vodećih svjetskih proizvođača komponenti i sistema za pogon vozila LPG-om i CNG-om.


M.T.M. - BRC Gas Equipment Co. je utemeljena je 1977. te je brzim razvojem postala jednom od glavnih tvrtki na području primjene alternativnih goriva za vozila.
Tvrtka BRC Gas Equipment Co. u početku većinski orijentirana na proizvodnju multiventila za autoplinske spremnike, počinje u osamdesetima, sa proizvodnjom cjelovitog asortimana LPG i CNG komponenti i uređaja. BRC definitivno zauzima poziciju među tvrtkama koje nude najnaprednije tehnologije već 1991. godine, kada na talijanskom tržištu predstavlja prvi sistem sa elektroničkom regulacijom gorive smjese te 1996. prvi talijanski sistem ubrizgavanja LPG-a i CNG-a.


U tvrtci radi preko 700 zaposlenika, u četiri pogona, na ukupnoj površini od 40 000 četvornih metara. BRC surađuje sa preko 100 distributera i agenata u svjetskoj prodajnoj mreži te je prisutna u 60 zemalja.

 

M.T.M. - BRC Gas Equipment Co. proizvodi kompletan asortiman uređaja za konverziju vozila sa benzina na pogon LPG-om ili CNG-om koji zadovoljavaju bilo koje tržišne zahtjeve, od jednostavnih sistema za vozila sa rasplinjačem do visoko sofisticiranih sistema za Euro4 vozila opremljenih sa OBD dijagnostikom.


Obitelj autoplinskih sistema Sequent je najistaknutiji BRC proizvod: to je moderan, inovativan i sofisticirni plinski sistemi, jednostavan za instalaciju i prihvaćen od OEM (prve tvorničke ugradnje)proizvođača zbog napredne tehnologije i izvanrednih performansi.
Sve komponente BRC uređaja su osmišljene i razvijene u samom BRC-u u naprednim razvojnim laboratorijima, pomoću zadnje generacije CAD i 3D razvojnih aplikacija, u laboratorijima za statička ispitivanja na raznolikim vrstama vozila te u komorama za ispitivanje emisije štetnih plinova opremljenih modernim analitičkim sistemima.
BRC produkti su osmišljeni i proizvedeni prema standardima visoke kvalitete koje određuje sistem certifikacije kvalitete UNI EN ISO 9001:2000 i udovoljavaju pravilima (R67-01, R110, ISO 15500) te EEC i EMC normama kontrole štetnih ispušnih plinova i interferencije elektromagnetskih zračenja.


Ugradnja plinskih sistema se vrši u pogonima velikog kapaciteta. Vrši se za više proizvođača automobila na vozilima sa nula kilometara. Postupak pregradnje u BRC-u mora udovoljavati strogim standardima kvalitete zadanim od strane proizvođača vozila.
M.T.M. - BRC Gas Equipment Co. pridaje strateški značaj uvidu u svaku fazu razvoja, proizvodnje i integracije proizvoda. Za razliku drugih proizvođača , sve komponente potrebne za preradu vozila sa benzina na LPG ili CNG poput prekidača i kontrolnih jedinica su razvijena i proizvedena samostalno unutar pogona tvrtke.
Svjestan povećanja kompetitivnosti svjetskog tržišta, M.T.M. - BRC Gas Equipment Co. zadnjih godina započeo je decentralizaciju proizvodnje stvaranjem dvije nove podružnice u Južnoj Americi.


2000. u Buenos Aires osnovan je BRC Argentina koji proizvodi CNG opremu, vrši instalaciju i prodaju te u 2002. u gradu Manausu u Brazilu.


2003. M.T.M. - BRC Gas Equipment Co. je završio pregovore o strateškom udruživanju sa američkom kompanijom IMPCO, svjetskim predvodnikom u razvoju i primjeni uređaja za korištenje plina u industriji. Taj dogovor omogućava značajnu komercijalnu i tehnološku sinergiju i omogućava stvaranje najvažnije grupe tvrtki iz sektora primjene održivih alternativnih goriva, poboljšavajući izglede na komplementarnim tržištima, investicijske i tehnološke mogućnosti sa zapanjujućim profitima predviđenim za obje tvrtke.


Savezništvo sa nekoliko velikih proizvođača automobila je dokaz visoke razine tehnologije i kvalitete. I u Italiji i internacionalno BRC marka je povezana sa: PSA Peugeot Citroen, Ford, Jaguar, DaimlerChrysler, MAN, Volkswagen, FIAT-Tofas, Mitsubishi, Chevrolet, Subaru, Maruti Suzuki, Dewan-Hyundai.


Suradnja

U višegodišnjem poslovanju ostvarili smo uspješnu suradnju sa nizom tvrtki iz cijele Hrvatske. Ukoliko želite postati naš partner, skinite ovaj obrazac ispunite ga i pošaljite mailom na info@thomgas.hr ili faksom na broj: 01 / 29 85 297.

 

女人,最能展现女人魅力的部位就是胸部了丰胸产品!假如胸型不完美,不只会影响身段的全体漂亮,还会削弱女人的自傲心丰胸方法。特别是关于产后妈妈!通过哺乳后,胸部开端变得松软下垂丰胸产品粉嫩公主酒酿蛋。那么,哺乳后怎么丰胸?产后妈妈快用丰胸秘籍丰胸效果!