Poduzeće Tho.M.Gas d.o.o. osnovano je je 1992. sa temeljnim kapitalom iz Italije. Stručno osoblje sa više od deseteljeća iskustva u Italiji u plinskoj branši, prenosi znanje različitih exploatacija plina kao što su za kućanstvo, grijanje, auto plin, plinske alate, i sl. na hrvatsko tržište.

1993. otvoren je prvi prodajni centar u Zagrebu. Prodajom specijalizirane opreme za plin, vrlo brzo, poduzeće Tho.M.Gas se etabliralo na hrvatskom tržištu. U ratnom razdoblju, radilo se u teškim uvjetima opće opasnosti, ali takvim načinom rada stranke su prepoznale i cijenile trud malog poduzeća u potražnji novih partnera i novih tržišta.

Nakon rata u jesen 1995. poduzeće Tho.M.Gas započinje suradnju sa Gradskom Plinarom Zagreb, te obavlja prvi put u Hrvatskoj plinifikaciju voznog parka Gradske plinare pogonom na prirodni plin.

1996. surađuje sa Centrom za vozila Hrvatske u promjenama i dopunama novog Pravilnika o uređajima i opremi za pogon motornih vozila plinom. Ta se suradnja uspješno nastavlja i danas.


Zastupamo ili vršimo distribuciju poznatih proizvođača kao što su:

Za autoplin:

 

Za Butan/Propan opremu:

 

Za rezervne dijelove za plinska trošila:
  • Unitech S.I.T. - sigurnosne plinske armature sklopke i rezervne dijelove za plinske bojlere i ugostiteljstvo
  • Bianchi f.lli - kuglaste slavine za UNP i metan

 

Za alate centralnog grijanja:
  • Aquamax - pumpe za pročišćavanje bojlerskih izmjenjivača
  • Idealgas - ručni plinski plamenici i lemilice
  • Providus - ručni plinski plamenici i lemilice
  • Seitron - plinski detektori

 

Plinska oprema za kampiranje i brodice:

 

Armirana crijeva i spojni materijal:

 

U višegodišnjem poslovanju ostvarili smo uspješnu suradnju sa nizom tvrtki iz cijele Hrvatske. Ukoliko želite postati naš partner, skinite ovaj obrazac   ispunite ga i pošaljite mailom na info@thomgas.hr ili faksom na broj: 01 / 29 85 297.

 

女人,最能展现女人魅力的部位就是胸部了丰胸产品!假如胸型不完美,不只会影响身段的全体漂亮,还会削弱女人的自傲心丰胸方法。特别是关于产后妈妈!通过哺乳后,胸部开端变得松软下垂丰胸产品粉嫩公主酒酿蛋。那么,哺乳后怎么丰胸?产后妈妈快用丰胸秘籍丰胸效果!